Vicky Mateu Simeón

Als 11 anys vaig presenciar el part de la meva germana a casa (des d’aquell moment vaig sentir que faria alguna cosa relacionada amb l’embaràs, part i/o criança), 2 anys després sóc present en el procés de naixement del meu germà. Anys després també a casa van ser els naixements-parts dels meus nebots i la meva filla, un esdeveniment familiar i tranquil.

Em formo eclècticament en processos de criança respectuosa, com a doula amb Michael Odent i Liliana Lammers, i escuela Consuelo Ruiz (treballo els primers 2 anys a Anglaterra); en educació viva-activa amb CRAEV i Mauricio i Rebecca Wild, entre altres (treballo en projectes d’Anglaterra i acompanyo en la creació d’un projecte d’escoleta lliure on hi faig d’educadora-acompanyant a Barcelona).

També m’he format en teràpies naturals: reflexologia podal, tècnica metamòrfica i educadora de massatge infantil.

A més, formada en dietètica en diversos centres d’Anglaterra i França, i a Catalunya amb Olga Cuevas; la meva passió pel món de la maternitat fa que m’especialitzi en alimentació per embarassades i nadons, a més de plantejar com acostar-nos de manera respectuosa als aliments.

Professionalment treballo durant 10 anys com a ballarina i actriu, sóc instructora de Pilates, formada en tècniques de moviment per embarassades, moviment per mares-nadons, tècniques de relaxació i visualització.

Bàsicament, acompanyo en el procés de concepció, embaràs, part i criança per oferir un espai de suport, respectuós, carinyós i de creixement.

Actualment sóc part de l’equip de Creixem en familia (creixemenfamilia.blogspot.com.es), que treballem oferint tallers, cursos i xerrades per Catalunya.

En altres àmbits, sóc Llicenciada en Traducció-Interpretació, traduïnt llibres de teràpies natural i criança.

Category : Uncategorized Posted on October 11, 2012

Comments are closed.

Más información e inscripciones: || +34 629 069 774 || info@familiacreix.com